Informatie/ Brochure/ Voordelen

ONZE GEZAMENLIJKE MISSIE

Het lijkt zo eenvoudig: zoek een bedrijf dat een medewerker nodig heeft en vind een kandidaat. Even een gesprek regelen, de kandidaat plaatsen en een forse factuur zenden. Daarna blijft het vaak stil. Wellicht dat die werkwijze succesvol kan zijn, maar het is niet de aanpak van X-EQUO. Wij doen er alles aan om verwachtingen waar te maken, zowel voor de kandidaat die een passende functie zoekt, als de organisatie die kennis wil maken met de geschikte kandidaat. X-EQUO Werving & Selectie & Detachering is niet de enige aanbieder in haar markt, maar wel een unieke. Waarom? Daar komt u vanzelf achter als we samen gaan werken.

DUIDELIJK BIEDT SUCCES

X-EQUO heeft er bewust voor gekozen de informatie voor de kandidaat en de opdrachtgever niet te scheiden. Zo bent u precies op de hoogte wat we van elkaar mogen verwachten. Duidelijkheid is naar onze mening een absolute voorwaarde voor succes. Wij beloven geen gouden bergen. We gaan voor de juiste match. Voor evenwicht. Of het nu gaat om evenwicht tussen werken en ontspanning, evenwicht tussen de opdrachtgever en de kandidaat of evenwicht in onze relatie. Daarom besteden we veel tijd aan de kennismaking en de wensen en eisen van onze opdrachtgevers en kandidaten. Dat gaat veel verder dan de ‘harde’ eisen als opleiding en ervaring. Minstens zo belangrijk zijn motivatie, karaktereigenschappen, cultuur en sfeer. Door zo te werken, houden we onze klanten tevreden. Of het nu gaat om de kandidaat of de opdrachtgever. Dan weet u in ieder geval waarom we u het hemd van het lijf vragen.

DE UITDAGING VAN X-EQUO

Medewerkers van X-EQUO zijn gemotiveerd, ambitieus en gedreven. Zij zetten zich in voor een optimaal resultaat. Betrokken, open, betrouwbaar, professioneel, deskundig, evenwichtig en Servicegericht met een hoofdletter S zijn kreten die goed bij ons passen. De toegevoegde waarde ontstaat door kennis, visie, een goede analyse en op basis daarvan de perfecte match. Door het inzetten van goede kandidaten zullen processen efficiënter verlopen. Om dit alles te realiseren, hecht X-EQUO veel belang aan het voor- én natraject. Voordat wij een kandidaat of een functie aanbieden, willen wij er zeker van zijn dat het juiste evenwicht ontstaat. Dát is onze uitdaging.

KLANTEN BEPALEN ONZE KWALITEIT

Niet voor niets kiezen wij voor een langdurige relatie met onze kandidaten en opdrachtgevers. Zij vormen onze beste reclame, want zij kunnen onze kwaliteit als beste beoordelen. Uit de groei van onze organisatie en de brede waardering voor de aanpak mag worden afgeleid dat de dienstverlening van X-EQUO aantrekkelijk wordt bevonden. Daar zijn we best trots op, maar het is geen reden om achterover te leunen en te wachten tot de telefoon gaat. In tegendeel, het is een motivatie om op de ingeslagen weg door te gaan.

WAT MAG U VAN X-EQUO VERWACHTEN?

Wij lossen een, al dan niet tijdelijk, capaciteitsprobleem op door een goede kandidaat in te zetten. Op elk niveau binnen verschillende vakgebieden. Of het nu gaat om Detachering, Detavast of Werving & Selectie. X-EQUO heeft zich met name gespecialiseerd in personeel op financieel-administratief vlak en op het gebied van Credit Management. De kandidaten hebben veelal een opleiding op PD, PDL, MBA, MEAO, HEAO, SPD of universitair niveau. Door de X-EQUO aanpak en samenwerking met door ons zorgvuldig geselecteerde Detachering- en Werving & Selectiebureaus op allerlei vakgebieden, zijn wij in staat om uw specifieke vraag in te vullen. U profiteert dan bovendien van de door ons gemaakte tariefafspraken. Omdat wij onze kandidaten en opdrachtgevers zo goed kennen, zijn wij in staat de perfecte match te maken. Medewerkers van X-EQUO bijten zich vast in iedere opdracht en laten niet meer los. Volgens ons bestaat er geen standaard oplossing. Elke opdrachtgever en kandidaat is uniek. Dat zorgt er voor dat we alert zijn én blijven. We voelen ons medeverantwoordelijk voor het resultaat. Daarmee scheppen we hoge verwachtingen.

WAAROM KIEZEN VOOR X-EQUO?

U bent op zoek naar een evenwichtige partij waar u van op aan kunt. Een partij die zowel de belangen van de kandidaat als van de opdrachtgever met evenveel aandacht behartigt? Wij werken graag aan een langdurige relatie. Dat kan alleen als we goed werk leveren. In de dienstverlening kies je voor een partner omdat het klikt en er evenwicht is. Waarom het klikt? Omdat je elkaar vertrouwt, afspraken nakomt en het gevoel hebt dat het goed zit. Een partij die de verwachtingen waarmaakt. 

Dat doet X-EQUO. Iedere keer opnieuw. 

DE VOORDELEN VAN X-EQUO

 • Grondige inventarisatie van opdrachtgever en kandidaten.
 • Duidelijke informatieoverdracht.
 • Persoonlijk en discreet.
 • Open en eerlijk.
 • Service met een hoofdletter S.
 • Vast contactpersoon.
 • Afspraak is afspraak.
 • Het maken van de perfecte match.
 • Bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur en indien gewenst op zaterdag.
 • Specialist op Financieel Administratief en Credit Management gebied.
 • Heldere tariefstelling.
 • BeNeLux dekking.
 • Maximaal 50 kandidaten en 15 opdrachten per specialist.
WhatsApp WhatsApp X-EQUO