Against Cancer

DE MISSIE VAN AGAINST CANCER

Missie: Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker.

Jaarlijks organiseert Against Cancer om haar missie te verwezenlijken een aantal grote evenementen met “zieke” gezinnen. Voor het hele gezin omdat broertjes, zusjes en ouders allemaal enorm zwaar getroffen worden door deze ingrijpende ziekte. Met deze evenementen bezorgen zij de gezinnen een onvergetelijke dag. Alle ellende kan voor een dag worden vergeten. De gezinnen hoeven elkaar niets te vertellen van wat ze meemaken, want ze snappen het allemaal en weten allemaal precies hoe het voelt.

Door de circuitdag en familiereizen heeft Against Cancer een sterke band opgebouwd met de “zieke” gezinnen. Zij vinden het een eer om de gezinnen uit te nodigen en ze beter te mogen leren kennen. Helaas geneest niet iedereen van kinderkanker. Vanaf de oprichting van Against Cancer in 2004 is een aantal kinderen overleden. Kinderen die zij hebben mogen leren kennen en die ze nog steeds bewonderen om hun enorm optimisme en grote levenslust. Deze kinderen geven hen telkens weer heel veel kracht om door te gaan met hun missie. Zij blijven contact houden met de gezinnen waarvan een kind is weggevallen. Ook betrekken zij deze gezinnen bij de Against Cancer evenementen. Zij blijven zich inzetten in hun race tegen kanker. 

Kijk hierboven naar de diverse evenementen waarvoor geld wordt ingezameld en doe mee! Voor meer informatie kunt u terecht op hun website. Wil je Against Cancer helpen? 

WhatsApp WhatsApp X-EQUO